Resultaten voor eten bijhouden app

   
 
 
 
eten bijhouden app
 
Een voedingsapp bijhouden; Zinvol of zinloos? Tara Vossers.
Het langdurig bijhouden van de voedingsapp zou ik echter niet adviseren. Uit ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om zonder het invullen van de app te vertrouwen op je eigen gevoel. Veel mensen zoeken toch graag de bevestiging van de app om te weten of ze niet teveel kilocalorieën eten.
gripzakjes action
MyFitnessPal in de App Store.
Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om eten in te voeren het onthoudt je favorieten, je kunt meerdere soorten voedsel tegelijkertijd invoeren, opslaan en zelfs gehele maaltijden toevoegen, en nog veel meer. ER IS GEEN SNELLERE OF GEMAKKELIJKERE APP DAN MYFITNESSPAL.
pantalon met streep
Mijn Eetmeter Apps op Google Play.
Toevoegen aan verlanglijstje. Wil je gezond eten? Met deze app heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf.
Wijnverpakkingen
Je eten bijhouden: De 4 beste Apps die je kunnen helpen tijdens het Afvallen Afvallen Almere.
De app belooft dat je makkelijker kunt bijhouden wat je eet en welke oefeningen je uitvoert. Dat leidt tot volgens Lifesum tot betere voedingskeuzes en betere gewoontes. Lifesum besteed ook veel aandacht aan de inname van voldoende vocht en de nadruk ligt meer op gezond eten, dan op calorieën tellen.
plankdragers
De vijf beste calorieteller apps voor Android en iOS WANT.
De My Diet Diary app oogt erg netjes en overzichtelijk. Als je de app opstart, zie je hoeveel calorieën je gegeten hebt. Verder naar beneden zie je welke vitamines je nog moet eten. De app kan informatie bijhouden over sporten, eten, water en je gewicht.
Bijhouden wat je eet: 4 eetregistratie-apps vergeleken.
Voor een toelichting daarop moet je upgraden. Lifesum besteed veel aandacht aan water, zo krijg je dagelijks een oproepje om water te drinken voor het eten. Het voedingsmiddelenbestand is uitgebreid. De producten zijn alleen niet ingedeeld per categorie. Dit zorgt voor minder structuur. Wel is er de mogelijkheid de barcode van een product te scannen voor een snelle invoer. Ook MyFitnessPal is een uitgebreide app. Je kunt je dagelijkse voedselinname bijhouden, maar ook je activiteiten en doelen.
Apps over voeding, gezondheid en ziekte VoedingOnline.
Wil je gezond eten? Met deze app van het Voedingscentrum heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorien eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Het geneesmiddelennaslagwerk Farmacotherapeutisch Kompas FK is beschikbaar als een volwaardige app. Fatsecret is een calorieteller waarmee eenvoudig informatie en voedingswaarden van dagelijkse voedingsmiddelen kan worden opgezocht en bijgehouden. In Fitbit kunnen patinten gegevens opslaan over hun voedingspatroon, gewicht, beweging en hun slaap. Hiermee kunnen zij zich een beeld vormen van hun conditie. Met de FoodProfiler krijgt de gebruiker inzicht in zijn/haar voedingspatroon zonder een uitgebreid eetdagboek bij te houden. Foodzy functioneert als een eet en drinkdagboek. De gebruiker kan in de app bijhouden wat hij heeft gegeten en gedronken.
Nét een pondje minder dankzij een calorieteller app Tele2 Blog.
Deze is voor mensen die niet al te veel willen nadenken over calorie-inname en wat ze precies wel en niet mogen eten. Lifesum maakt die beslissingen gewoon voor je. Aan de hand van jouw afvaldoel en levensstijl maakt deze app een dieetplan voor je. Of je nu wilt afvallen, aankomen, op gewicht blijven of spiermassa gaat kweken. Wil je toch je voedselinname bijhouden?
Twee nieuwe apps voor bijhouden eetdagboek Stichting Voedselallergie.
08 december 2017. Als je last hebt van voedselovergevoeligheid, moet je soms een eetdagboek bijhouden om uit te vinden op welk voedingsmiddel je reageert. Twee nieuwe apps, FoodSeeq en FoodSQCare, helpen bij het leggen van verbanden. Stichting Voedselallergie en de Nederlandse Diëtisten Alliantie Voedsel Overgevoeligheid DAVO hebben met kennis en expertise bijgedragen aan de ontwikkeling van deze apps door RIOM. FoodSeeq is een voedsel en klachtendagboek-app die je zoeken naar verbanden tussen voeding en klachten. Met meer dan 800 voedingsmiddelen in de app kunnen combinaties van voeding en klachten snel worden geanalyseerd.
Dit zijn de 6 beste calorieteller-apps voor iOS in de App Store.
Vervolgens toont de app op welke datum je het gewicht bereikt als je jezelf aan het aantal calorieën houdt. Je eten vul je in door te zoeken in de database, of door streepjescodes te scannen. De calorieën worden vervolgens in een dagelijkse of wekelijkse grafiek geplaatst.

Contacteer ons