Meer resultaten voor app om eten bij te houden

   
 
 
 
app om eten bij te houden
 
MyFitnessPal in de App Store.
Deze release biedt bugfixes, prestatieverbeteringen en meer betrouwbaarheid. Wist je dat succesvolle MyFitnessPal-gebruikers 7% meer onbewerkt fruit, 10% meer amandelen en 11% meer yoghurt eten dan de gemiddelde gebruiker? Vind deze en al je andere favoriete voedingsmiddelen in onze database. En deze nieuwe versie van de app biedt je een snellere en betrouwbaardere ervaring bij het registreren van voedingsmiddelen. Meer dan 100 miljoen mensen over de hele wereld gebruiken MyFitnessPal om hun gezondheidsdoelen te halen.
dozen
Apps over voeding, gezondheid en ziekte VoedingOnline.
Wil je gezond eten? Met deze app van het Voedingscentrum heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorien eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Het geneesmiddelennaslagwerk Farmacotherapeutisch Kompas FK is beschikbaar als een volwaardige app. Fatsecret is een calorieteller waarmee eenvoudig informatie en voedingswaarden van dagelijkse voedingsmiddelen kan worden opgezocht en bijgehouden. In Fitbit kunnen patinten gegevens opslaan over hun voedingspatroon, gewicht, beweging en hun slaap. Hiermee kunnen zij zich een beeld vormen van hun conditie. Met de FoodProfiler krijgt de gebruiker inzicht in zijn/haar voedingspatroon zonder een uitgebreid eetdagboek bij te houden. Foodzy functioneert als een eet en drinkdagboek. De gebruiker kan in de app bijhouden wat hij heeft gegeten en gedronken. Deze app van het Voedingscentrum geeft antwoord op vragen over gezonde voeding tijdens de zwangerschap en gezonde voeding voor het geboren kind. Graphico groeicurve geeft de mogelijkheid om in de eerste vijf levensjaren van een kind de lengtegroei, gewichtstoename en verandering in hoofdomtrek te monitoren.
Wijnverpakkingen
Je eten bijhouden: De 4 beste Apps die je kunnen helpen tijdens het Afvallen Afvallen Almere.
Geplaatst door Simone van der Worp op 1 november 2017 Featured Geen Reacties. Een van de opdrachten van onze Gezonde Leefstijl Challenge van deze week is om eens een week lang je voeding bij te gaan houden met een app. Veel mensen zijn zich namelijk niet bewust van wat ze op een dag allemaal eten.
SEO Page Optimizer Germany
De vijf beste calorieteller apps voor Android en iOS WANT.
MyFitnessPal berekent vervolgens zelf hoeveel calorieën je op één dag mag eten. In een grafiek zie je de voortgang die je maakt. Net als veel andere calorieteller apps, heb je de mogelijkheid om vrienden via de app berichtjes te sturen. De basisversie is gratis, via in-app aankopen zijn extra functies te verkrijgen. Afvallen met MyFitnessPal, de snelste en gebruiksvriendelijkste calorieënteller voor iOS. Met de grootste voedseldatabase van alle iOS calorieëntellers meer dan 3.000.000 voedselsoorten. Afvallen met MyFitnessPal, de snelste en gebruiksvriendelijkste calorieënteller voor Android. Met de grootste voedseldatabase van alle Android calorieëntellers meer dan 6.000.000 voedselsoorten. Calorie Counter Diet Tracker. Calorie Counter Diet Tracker heeft gekozen voor een andere aanpak op de invoer van je consumpties. De app bevat een spraakfunctie waartegen je kunt vertellen wat je eet. De app noteert dit vervolgens. Helaas werkt de spraakfunctie niet in het Nederlands: veel gebruikers zullen het dus bij Engels moeten houden.
google adwords specialist
Bijhouden wat je eet: 4 eetregistratie-apps vergeleken.
Daarnaast bieden een aantal apps de mogelijkheid om ook je activiteiten bij te houden om te zien hoeveel calorieën je verbrand. Fatsecret is een app met veel mogelijkheden. Je kunt niet alleen je voedselinname bijhouden, maar er is ook een activiteitenlogboek, receptendatabase en de mogelijkheid om te verbinden met je vrienden.
De handigste apps om een eetdagboek bij te houden Sante.nl. unsplash-logo.
De handigste apps om een eetdagboek bij te houden. Een tijdje een eetdagboek bijhouden, geeft je inzicht in je eetgewoonten. Weet je niet waar je moet beginnen? Deze apps maken een eetdagboek bijhouden makkelijker. In het logboek van S Health leg je heel makkelijk vast hoeveel je gegeten hebt. De app berekent daarbij meteen welke voedingsstoffen je hebt binnengekregen.
Eetdagboek Apps op Google Play.
Het is aangetoond dat bijhouden wat je eet helpt om overmatig eten te voorkomen en stoppen. Deze app helpt je met het onder controle houden van je dieet en gezonder te eten, door het makkelijk te maken om bij te houden wat je eet.
Voedingscentrum-apps Voedingscentrum.
Wil jij bewust kiezen voor gezond eten en drinken? Bekijk dan ons aanbod aan gratis Voedingscentrum-apps. Zo heb je altijd en overal de juiste informatie bij de hand. Kies Ik Gezond'-app.' Met de Kies Ik Gezond-app scan, zoek en vergelijk je eenvoudig producten. In de supermarkt óf thuis op de bank. Download de app. Download in Play Store Download in App Store Hoe helpt de Kies Ik Gezond'-app' jou? Geen last meer van de kleine lettertjes op het etiket. Je kunt zelf kiezen waar je op wilt letten, bijvoorbeeld op calorieën, koolhydraten of zout. Je ziet in één oogopslag wat een gezondere keuze is. Je hebt de optie om te zien of iets in de Schijf van Vijf staat, én wat eventueel een gezondere keuze is.
Dit zijn de 6 beste calorieteller-apps voor iOS in de App Store.
Heb je de hele interface door, dan krijg je wel een mooi beeld van je eten en drinken op een dag. Als enige in deze lijst is het met Yazio helaas niet mogelijk om in te loggen via Facebook. Het is dus nodig om een account te maken via je e-mailadres. Het toevoegen van voedsel gaat wel erg makkelijk, maar alleen door te betalen krijg je toegang tot de recepten, maaltijdplannen en de optie om je calorieverbruik via je Apple Watch of Fitbit automatisch bij te houden. Download Yazio in de App Store gratis.

Contacteer ons