Resultaten voor compacte opleiding voeding en dietetiek

   
 
 
 
compacte opleiding voeding en dietetiek
 
Voeding en Diëtetiek deeltijd De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Voeding en Diëtetiek Deeltijd. Voeding en Diëtetiek Deeltijd. Den Haag, hoofdvestiging. 3 tot 4 jaar. Bachelor of Science. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Open Dag 9 februari 2019.
opleiding sport en voeding
Vergelijk 5 Voedingsdeskundige Opleidingen in Breda Springest.
HBO Opleiding Voeding. Als je voedingsdeskundige of diëtist wilt worden kun je het beste een HBO Opleiding Voeding Dietetiek volgen. Vakken die je volgt zijn natuurlijk toegespitst op voeding, maar je volgt bijvoorbeeld ook vakken als psychologie, fysiologie, dieetleer, communicatie en chemie.
verkorte mbo opleidingen niveau 4
Hbo-opleiding Voeding en diëtetiek.
De voltijd opleiding Voeding en Diëtetiek duurt vier jaar. Je kunt ook kiezen voor een zogenaamde compacte opleiding, waarbij je het studieprogramma in een of anderhalve dag per week kunt volgen. De compacte opleiding duurt in principe ook vier jaar, maar kan door de stage van twintig weken uitlopen naar vierenhalf à vijf jaar.
hbo management deeltijd
Voeding en Diëtetiek compact? Bokt.nl.
Re: Voeding en Diëtetiek compact? Geplaatst: 25-01-11 1114.: Ook in volg de opleiding, ook voltijd. Ik zit in Nijmegen op de han. Het is een interessante opleiding, wel is het inderdaad veel zelfstudie. Bij ons in de compacte opleiding afgelopen jaar niet door gegaan omdat er maar 2 aanmeldingen waren.
colloidaal zilver
Opleiding Voeding en Diëtetiek.
Opleiding Voeding en Diëtetiek. In Nederland zijn vijf door NVAO geaccrediteerde HBO opleidingen Voeding Diëtetiek.: Hanze Hogeschool Groningen. Hogeschool van Amsterdam. Hogeschool Arnhem en Nijmegen. De Haagse Hogeschool de Haagse hogeschool biedt tevens een deeltijd variant op de studie. Stichting NTI Hogeschool deeltijd.
Voeding en Diëtetiek.
Voor afgestudeerden van de opleiding Voeding en Diëtetiek bestaat een LinkedIn-groep. Deze groep is bedoeld voor alumni, studenten en medewerkers van de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hanzehogeschool Groningen. Het doel is uitwisseling van informatie, vacatures, nieuwtjes en kennis.
Voeding en Ditetiek voltijd Nijmegen HAN.nl.
Kies dan voor de opleiding Voeding en Ditetiek aan de HAN en word expert als het gaat om eten, drinken en gezondheid.Let op: je hebt kennis over biologie en scheikunde nodig! Kom Voeding en Ditetiek studeren in Nijmegen aan de HAN.
voltijd bachelor Voeding en Diëtetiek De Haagse Hogeschool.
Voeding en Dietetiek. 424 gemiddelde kamerhuur. 4.0 /5 studenttevredenheid. 12-18 uur contacttijd/week. disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen. Feiten en / studie in cijfers. bron: Nationale Studenten Enquete 2015 deze. algemeen oordeel 3.9. De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In 2015 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Voeding en Diëtetiek aan de De Haagse Hogeschool is beoordeeld door 385 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 3.9 uit 5.
FOK.nl cookie-informatie.
Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken.

Contacteer ons