Op zoek naar app gezonde voeding?

   
 
 
 
app gezonde voeding
 
Kies Ik Gezond? Apps op Google Play.
Je kunt aangeven in de app op welke voedingswaarden je extra wilt letten. Het gaat om energie calorieën, vetten, verzadigde vetten, koolhydraten, suikers, vezels, eiwitten en zout. Wanneer je een product scant, zoekt of vergelijkt, dan komen de voedingswaarden die jij belangrijk vindt vooraan te staan.
riool ontstoppen
Maak 2018 tot het jaar van gezond eten met deze vijf apps WANT.
Daarom houdt de app ook de kwaliteit van de calorieën die je binnenkrijgt bij, in plaats van de hoeveelheid. Als je toevallig wel wilt afvallen, helpt de app je dat op een gezonde manier doen en houdt hij van alles voor je bij.
gwo certification
Apps over voeding, gezondheid en ziekte VoedingOnline.
Foodzy functioneert als een eet en drinkdagboek. De gebruiker kan in de app bijhouden wat hij heeft gegeten en gedronken. Deze app van het Voedingscentrum geeft antwoord op vragen over gezonde voeding tijdens de zwangerschap en gezonde voeding voor het geboren kind.
vouwgordijnen linnen
Voedingscentrum-apps Voedingscentrum.
Download in Play Store. Download in App Store. Met deze app van het Voedingscentrum heb je altijd en overal antwoord op je vragen over gezonde voeding tijdens je zwangerschap en voor je kind. De app staat boordevol tips, weetjes en recepten.
Slotenmaker
Bijhouden wat je eet: 4 eetregistratie-apps vergeleken.
Voor de juiste begeleiding bij afvallen, aankomen en een gezonde leefstijl kun je het beste eens je voedingsinname met een diëtist bespreken. Neem dan vooral de app mee naar de afspraak, dit geeft de diëtist al een goed beeld van jouw voedselpatroon!
Mijn Eetmeter Apps op Google Play.
Alle gegevens komen uit de Levenmiddelendatabank LeDa van het Voedingscentrum en RIVM. Hiermee ben je altijd verzekerd van de meest betrouwbare gegevens over je voeding. Deze app wisselt gegevens uit met de site Mijn Voedingscentrum. Als gebruiker log je in op de app met je inlognaam en wachtwoord.
MyFitnessPal in de App Store.
HET WERKT We hebben onze gebruikers geholpen meer dan 45 miljoen kilo af te vallen! We kunnen jou ook helpen af te vallen en gezonde eetgewoonten op te bouwen. Voeg je maaltijdoverzichten toe aan HealthKit Je kunt nu maaltijdgegevens delen met apps die met HealthKit verbonden zijn wanneer je eten aan je dagboek toevoegt. Sync je gewicht met HealthKit Als je een app hebt die je gewicht bijhoudt in HealthKit, dan kunnen we deze automatisch syncen met je MyFitnessPal account.
Je eten bijhouden: De 4 beste Apps die je kunnen helpen tijdens het Afvallen Afvallen Almere.
Geplaatst door Simone van der Worp op 1 november 2017 Featured Geen Reacties. Een van de opdrachten van onze Gezonde Leefstijl Challenge van deze week is om eens een week lang je voeding bij te gaan houden met een app.

Contacteer ons