Op zoek naar app gezond eten?

   
 
 
 
app gezond eten
 
Apps en tools van het Voedingscentrum Voedingscentrum.
Het Voedingscentrum heeft veel handige hulpmiddelen om je helpen bij het kiezen voor gezond, veilig en duurzaam eten. Bekijk hier onze apps en andere tools. Apps voor mobiel en tablet. Onze apps helpen je om verantwoorde keuzes te maken. Mijn Eetmeter app.
dames pantalon met wijde pijp
Mijn Eetmeter Apps op Google Play.
Toevoegen aan verlanglijstje. Wil je gezond eten? Met deze app heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf.
hoe kan ik gezond afvallen
Maak 2018 tot het jaar van gezond eten met deze vijf apps WANT.
De makers weten namelijk maar al te goed dat veel mensen hun snackbar eten gewoon door zullen eten, tenzij iemand het hardhandig van ze afpakt. De uitdagingen in de app zijn gebaseerd op onderzoek naar het creëren van nieuwe gewoontes, zodat je binnen de kortste keren gewend bent aan gezond eten.
webdesign bureau
Mijn Eetmeter in de App Store.
Met de app Mijn Eetmeter heb je je persoonlijke eetdagboek op zak. Gezond eten was nog nooit zo gemakkelijk. Mijn Eetmeter geeft je inzicht calorieën en in maar liefst 27 verschillende voedingsstoffen: van vitamines en mineralen, tot zout, vetten en koolhydraten.
teamtraining
Voedingscentrum-apps Voedingscentrum.
Wil jij bewust kiezen voor gezond eten en drinken? Bekijk dan ons aanbod aan gratis Voedingscentrum-apps. Zo heb je altijd en overal de juiste informatie bij de hand. Kies Ik Gezond'-app.' Met de Kies Ik Gezond-app scan, zoek en vergelijk je eenvoudig producten. In de supermarkt óf thuis op de bank. Download de app.
Apps over voeding, gezondheid en ziekte VoedingOnline.
Ook is het mogelijk het eigen maaltijd, activiteiten en beweegpatroon bij te houden. De Diapp app berekent de hoeveelheid koolhydraten van maaltijden en geeft het aantal eenheden aan dat een diabetespatint voor het eten moet toedienen. Wil je gezond eten?
Bijhouden wat je eet: 4 eetregistratie-apps vergeleken.
De app is vrij basic. Er wordt niet gewerkt met een plan of een doelstelling. Aan de hand van de BMI wordt aangegeven of je een gezond gewicht hebt. Voor verdere informatie over gezond eten, ben je genoodzaakt te kijken op de website van het Voedingscentrum.
Je eten bijhouden: De 4 beste Apps die je kunnen helpen tijdens het Afvallen Afvallen Almere.
De app belooft dat je makkelijker kunt bijhouden wat je eet en welke oefeningen je uitvoert. Dat leidt tot volgens Lifesum tot betere voedingskeuzes en betere gewoontes. Lifesum besteed ook veel aandacht aan de inname van voldoende vocht en de nadruk ligt meer op gezond eten, dan op calorieën tellen.
Gezond eten? De 5 beste apps die gezond eten makkelijk maken.
Het lijkt soms of je niet meer naar een restaurant kunt gaan als je gezond en bewust wilt eten. uit eten is een app die je daarbij helpt. De app toont dichtstbijzijnde pure winkels en restaurants aan waar dat wel kan.

Contacteer ons